top of page
"..levende
byrum og bygninger der optimerer menneskers udfoldelses-muligheder.."

LENE SCHAUMBURG har 25+ års erfaring med bygge- og byudviklingsprojekter i private og offentlige organisationer, heraf de ni år som bygherre.

 

Lene har arbejdet som bygherrerådgiver med planlægning, organisering og udvikling på mange typer projekter. Opgaverne har bl.a. inkluderet programmering, involvering, projektering, udbud, granskning og økonomistyring.

 

Lene arbejder med uddannelses- og boligbyggeri, sundheds- og kulturprojekter samt med grønne byrum og bæredygtige omdannelsesprojekter.

ZARK arbejder med strategisk bygherrerådgivning og byudvikling for private og offentlige bygherrer.

Det er indledende rådgivning med strategi, procesdesign, analyse, myndighedsdialog, programmering og ideoplæg. Gennemgående rådgivning som projektledelse og sparring ifm. større byggeprojekter, helhedsplaner og campusudvikling, herunder udbud og økonomistyring. I mange projekter er dialogbaseret interessentinddragelse også en central og vigtig del af rådgivningen.

ZARK samarbejder bl.a. med Albertslund Kommune, Bygningsstyrelsen, Danske Konferencecentre, Det Kongelige Bibliotek, Filmstationen A/S, Frederiksberg Kommune, Garaget i Malmø, Gentofte Kommune, Herlev Kommune, Hvidovre Kommune, Lidl, Microsoft, Køge Kommune, Kreativ Metapol, Malmø Kommune, Malmø Høgskola, NEXT, Syddansk Universitet, Statens Institut for Folkesundhed, Vordingborg Kommune og Ørestad Universitetskvarter.

ZARK ApS er stiftet og ejet af Lene Schaumburg, der er arkitekt MAA, Byggeøkononom DB og certificeret DGNB konsulent.

ZARK er netværksbaseret og Lenes kompetencer suppleres, hvis der behov for det, med samarbejdspartnere, der er ingeniører, bygningskonstruktører, landskabsarkitekter, sociologer, jurister eller CAD specialister, så vi altid kan bidrage med den rådgivning, der er behov for.

LENE_149_BW_4x4 (2).jpg
bottom of page